Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway

8:45 PM

Bismillahirrahmanirrahim... Sempena bulan kelahiran Shu, Shu "mengistiharkan" giveaway ke-tiga bermula pada detik kelahiran Shu iaitu 04/08 6.16 pagi hingga 22/08/2019 6.16 pagi. Pemenang akan diumumkan tiga hari kemudian (25/08).

KLIK BANNER UNTUK JOIN


Terma dan Syarat :
1. Follow blog shuhaidasaad.com
2. Buat satu entri bertajuk Shuhaidasaad.com 3rd Giveaway
3. Letak banner dalam entri, dan link kan ke blog shu.
4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen.

Pemilihan Pemenang : Random

Pemenang Pertama
Pemenang Kedua

Pemenang Ketiga & Keempat :
(akan diberitahu kelak)

jom support Shu..

You Might Also Like

14 comments

  1. Gudluck ... Dhia cotton tu sedap pakai, selesa...

    ReplyDelete
  2. Semoga ada rezeki Tiara.. Baru nak joint..

    ReplyDelete
  3. All the best... selamat bersegmen ..

    ReplyDelete
  4. Good luck. Semoga dikurniakan dan dilimpahkan rezeki yang berpanjangan. Amiin :D

    ReplyDelete
  5. Selamat bersegmen..semoga ada rezeki untuk Tiara menang

    Ruby pun join juga

    ReplyDelete
  6. hai shu. salam kenal.

    done join GA shu

    https://hayatisuki.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. Selamat bergiveaway awak.. Semoga ada rezeki untuk awak..

    ReplyDelete
  8. Hye awak, ema datang dari GA yg sama https://ematunz.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaad.html

    GA ema tamat 25/8 ni, singgah tau https://bit.ly/2KuA5io

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, Kak Ida join giveaway ya.

    https://idakamiliamudzakir.blogspot.com/2019/08/shuhaidasaadcom-3rd-giveaway.html

    ReplyDelete
  10. good luck. join jugak yg ni.
    hadiah nyer menarik :)

    ReplyDelete

Bloglist

Top Commentators