Drama Ogos 2019

9:00 PM


Hai..
update drama untuk bulan ni..


Gank Your Heart


chinese drama tentang professsional gamer dan ada juga selitkan mengenai e-sport commentary. aku dah habis maraton cumanya sekarang tengah malas nak tulis review..hehe


When the Devil Calls Your Name


selepas drama Life On Mars,  Jung Kyungho dan Park Sungwoong bergabung lagi sekali dalam drama ni. suka gandingan mereka berdua sebelum ini, harapnya drama ni pun best juga.


The King's Avatar


tahun ni banyak chinese drama mengenai e-sport macam Go Go Squid, Gank Your Heart dan yg latest, The King's of Avatar. kalau tengok cgi dalam drama ni memang improve banyak kalau nak compare chinese drama sebelum ni. drama ni pasal gaming semata-mata tak tahu kalau ada selit cinta-cinta.


Hotel Del Luna


akhir sekali Hotel Del Luna, aku baru tengok episode, memang terbaik dan terpukau habis dengan cerita ni. paling suka tengok baju IU dalam drama ni, semuanya cantik giler. drama wajib tengok!

You Might Also Like

7 comments

  1. tengok gambar the king of avatar macam best je...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak tahu best ke tak, saya baru tengok sikit first episode..hehe

      Delete
  2. Tgk record hotel del luna..tak sabar nak marathon nanti.

    ReplyDelete
  3. tak tengok lagi HDL sebab nak tunggu habis running

    ReplyDelete
  4. betul! IU lawa sangat sangat dalam drama tu and well accessories pun swarovski yang taja

    ReplyDelete
  5. semua best tapi belum berkesempatan lagi nak layan.. Ada yang nak tunggu sampai habis tayang dulu..

    ReplyDelete

Bloglist

Top Commentators