Bloglist Wanted

9:26 PM


Hai korang, dah lama rasanya tak update kotak bloglist kat bawah ni so sempena bulan merdeka dan semangat kemerdekaan yg berkobar-kobar ni, aku nak cari bloglist baru.

segmen ni sempoi sahaja so kalau berminat korang cuma perlu:
  1. Follow blog Tiara Sapphire dan Tinggalkan Link blog korang kat kotak komen ok.
  2. tak payah copy banner atau buat post.
  3. Due Date : 31 Ogos 2019
semua yg tinggalkan link kat kotak komen bawah ni aku akan masukkan dalam bloglist. tak ada pilih kasih di sini ye..hehe

Done!

yg mana rajin tekan iklan kat blog ni sila mention sekali ye, so nanti bila aku blogwalking aku akan klik iklan korang juga. 

please support me, thank you! 😎

You Might Also Like

59 comments

  1. https://kasihkuamani.blogspot.com/
    support..

    ReplyDelete
  2. https://sayasukala.blogspot.com/2019/08/bloglist-wanted.html

    ReplyDelete
  3. nak jugak plishhh

    https://www.raydahalhabsyi.com/

    ReplyDelete
  4. thank you follow saya..i follow u back.

    http://sheilaarshad.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. done follow lama dulu dah :)
    http://www.adianiez.com

    ReplyDelete
  6. joinnnn

    https://www.mialiana.com/2019/08/segmen-bloglist-wanted.html

    ReplyDelete
  7. hai, nak masuk bloglist awak jugak. done klik iklan..hehe

    https://nurain-syahirah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  8. shu join https://www.shuhaidasaad.com/2019/08/bloglist-wanted-by-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete
  9. dah lama follow :)

    https://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  10. dah lama follow, tapi sbb tukar url, jadi kena follow balik. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. sori, tak perasan awak dah lama follow blog ni. thanks ye :D

      Delete
  11. Hai..Salam Perkenalan dari UYui..

    ReplyDelete
  12. Done follow! ^^ https://koxtau.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. https://seindahcerita.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. https://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. www.zukidin.com
    Abe kie joins too...
    Dah lama folo blog ni..

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum dan salam perkenalan dari saya pemudattbc (Naim)

    done follow & join segmen ini
    https://pemudattbc.blogspot.com/2019/08/segmen-bloglist-wanted.html

    ReplyDelete
  17. Dina join ye

    https://ohhdina.blogspot.com/

    ReplyDelete
  18. LZ join :

    Blog URL : https://ladyinredplanner.blogspot.com/2019/08/bloglist-wanted-by-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete
  19. mahu mahu tiara! hehhee.

    www.sayidahnapisah.com

    ReplyDelete
  20. Hello & hai!

    Done follow & letak dalam bloglist;)

    https://dakpink.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Asssalamualaikum, nak jugak la.. hihi sambil2 tue support awak..

    https://www.shikinrazali.com

    ReplyDelete
  22. Assalamualaikum Tiara~ sy join juga ya :D
    Sy letak dlm senarai bloglist sy juga ^^ ~ sy klik iklan sekali..

    https://ciknurul23.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak tekan iklan tp x nampak pula iklan muncul huhu

      Delete
    2. terima kasih awak :)

      its ok..iklan loading kot..huhu

      Delete
  23. JOIN...

    https://mulan-sahbanu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. https://darihatimissmulan.blogspot.com/

    ReplyDelete
  25. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  26. https://thejagungspirasi.blogspot.com/

    ReplyDelete
  27. dne folllow

    https://yamanaimy.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. Done follow, yok, follow blog simple Kak Ida ya.

    https://idakamiliamudzakir.blogspot.com/2019/08/segmen-bloglist-wanted.html

    ReplyDelete
  29. hai..salam kenal.

    done follow :-)

    https://hayatisuki.blogspot.com

    ReplyDelete
  30. As/salam!

    Suka kumpul fridge magnet tak? Saya ada satu untuk di berikan kepada sesiapa yg berminat...

    ReplyDelete
  31. Join segmen ni :) https://www.farhanajafri.com/

    ReplyDelete
  32. anis nak join jugak ^^

    http://moonroha.blogspot.my/

    ReplyDelete
  33. Salam perkenalan. Akak join jugak yer😍

    https://izahafizah.blogspot.com/2019/08/bloglist-wanted-by-tiara-sapphire.html?m=1

    ReplyDelete
  34. done follow

    https://mummysupplementshop.blogspot.com/2019/08/segmen-bloglist-wanted-by-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete
  35. Semoga dipermudahkan semua urusannya.

    ReplyDelete
  36. Mama join ye

    http://www.mamapipie.com/2019/08/bloglist-wanted-by-tiara-sapphire.html

    Done follow

    ReplyDelete
  37. Dah follow
    dah masuk my bloglist gak

    http://www.zianaeunos.com/?m=1

    ReplyDelete
  38. Hai. Saya nak join jgk hihi 🤭

    https://fiqadira.blogspot.com

    ReplyDelete
  39. Hai salam perkenalan dari Diah.

    https://www.rodiahamir.com/ dah follow

    ReplyDelete
  40. salam perkenalan... follower # 282
    http://www.mrsliez.com/

    ReplyDelete

Bloglist

Top Commentators