My Playlist March 2018

8:05 AM


Hai..

my playlist berhabuk sangat dah lama tak update new song kalau ada pun ost drama. aku memang jarang nak dengar lagu tapi bila bosan sangat or tengah stress dengan someone baru la lagu jadi peneman.

so, ini antara latest song yg jadi favourite song aku, ada lagu tu tak berapa latest sgt pun tp aku je yg baru nak dengar..hihi


BTOB - MISSING YOU



BTS - DNA



MOMOLAND - BOOM BOOM



HIGHLIGHT - PLZ DON'T BE SAD



MAMAMOO - STARRY NIGHT

first time tengok mv ni macam terpegun sekejap sebab everything nampak sangat cantik. 




back to kpop mode 😉

You Might Also Like

7 comments

  1. Tak pernah dengar lagu-lagu ini tapi yang last tu.. Pergh..

    ReplyDelete
  2. try dengar lagu ni :-
    Han Soo Yeon - Lost Child
    Jung Eunji - A Love Before
    BAP - Hands Up
    EXO - Forever

    ReplyDelete
  3. busyra tak minat korea.. tp tngok artis2 korea smua comel2. hehe

    ReplyDelete
  4. u know what.. i have been forcing to listen to BTOB and BTS all the time by my bff...
    so i force her to listen to Jpop too , LOL
    so i dont have fave for BTOB yet but for BTS.. WAR OR HORMONE will always be my fav and Blood Sweat & Tears but japanese version hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. i boleh paham that situation..haha
      actually i dah jarang follow kpop idols ni, so dengar je mana2 lagu yg rasa best..haha

      Delete

Top Commentators