A Love So Beautiful

8:50 PM


Title : A Love So Beautiful
Episodes : 23
Running Time : 40 minutes
Cast : Shen Yue, Hue Yitian, Gao Zhiting, Wan Ziwei, Sun Ning



SIPNOSIS

It starts off with high school classmates Chen Xiaoxi and Jiang Chen who are also neighbors. Xiao Xi, a cheerful girl who doesn't study much, is expressive about her admiration towards Jiang Chen, the popular guy known for his looks and high grades. Together with their fellow classmates the funny Lu Yang, athletic but loyal Jingjing, and cool swimming team member Wu Bo Song, they embark on high school life to universityuntil their adult life.



citer dia memang comel, sweet dan tak kusut sangat tapi biasalah drama cina mana ada pendek (tapi kan aku rasa ni drama cina yg paling pendek aku tengok) sebab kisah Xiaoxi dan Jiang Chen ni sampai Universti dan mereka kerja tapi citer dia  mostly lebih fokus time dorang sekolah tapi part yg paling best dalam drama ni time dorang sekolah.

selain kisah Xiaoxi dan Jiang Chen ada kisah geng mereka berlima walaupun dalam tu Jiang Chen takde la mesra sangat dengan member dia yg lain tapi dorang memang rapat.


the thing yg aku suka sangat pasal drama ni ialah hero dan heroin, tak tahu la maybe heroin dia pendek sangat or hero dia tinggi sangat tapi mereka dua ni memang nampak comel sangat. paling aku suka episode awal-awal la Xiaoxi tak putus asa dok kejar Jiang Chen tapi mamat ni tak layan langsung tapi last-last bila dorang sekelas baru Jiang Chen ni bagi response sikit.

honestly cakap kalau siapa yg suka tengok highschool drama maybe boleh suka kot dengan drama ni sebab aku yg tak berapa minat sangat nak tengok genre ni sekarang tapi still tersangkut dengan drama ni. citer dia pun santai, main cast dia comel dan boleh la juga gelak tengok perangai masing-masing.

Theme Song

You Might Also Like

8 comments

  1. saya suka cerita jenis drama yang ada part igh school ni contohnya drama korea the heirs. kekadang suka ulang tengok hahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. high school drama memang byk yg best tp sekarang je dah rasa malas nak layan high school drama maybe dah rasa diri tak berapa muda remaja dah..haha

      Delete
  2. Mesti sweet kan drama nie.. kikiki..

    ReplyDelete
  3. OH this series! my bff is dying forcefully to make me watch this!
    i should watch it too

    ReplyDelete
  4. mek mcm awk jugak.
    tgk drama seiring dengan umur
    dlu suka tgk cite cite yg skolah gni
    konon feeling kita la kan.
    hahahaha

    ReplyDelete
  5. comel sangat hero heroin dia. Suka jugak layan cinta monyet ni

    ReplyDelete

Top Commentators