#4 Favourite Male Third Wheel Character

9:23 AM

Yoo Yeon Seok

Chilbong
(Reply 1994)
aku ni bila tengok drama korea mesti akan tersuka kat second hero pendek kata terkena Second Lead Syndrom. kalau dah laki tu lagi perfect lagi baik dari hero sapa tak suka tapi penat juga kalau dah tersuka kat second hero ni sebab dah tahu dia takkan dapat heroin tapi nak juga minat kat dia..huhuhu so untuk favourite male third wheel character aku pilih Chilbong dalam Reply 1994. kalau yg follow reply series ni mesti tahu konsep drama ni, yg mana penonton takkan tahu siapa husband heroin sampai episod last sekali.


You Might Also Like

0 comments

Bloglist

Top Commentators