#27 A Korean Drama Loved By Many but You Don't Seem To Like

11:48 PM

Descendent of The Sun

aku agak excited nak tengok drama ni sebab ada Song Joongki. starting dia ok la lepas tu aku rasa drama ni jadi makin slow dan bosan. seriusly tak paham kenapa ramai yg minat sangat dengan Descendent of The Sun. Song Hye Kyo memang cantik sangat dalam drama ni, kadang tu rasa macam tak logik doktor yg busy dengan kerja sukarelawan pun ada masa nak jaga muka. jeles ok! aku rasa yg aku suka pasal drama ni bromance antara Song Joongki dan Jingoo..haha

You Might Also Like

1 comments

Bloglist

Blog Archive

Top Commentators