#17 A Drama You've Watched More Than Once

9:16 AM


Aku memang jarang sangat nak repeat balik drama yg aku dah tengok. selalunya bila dah habis satu drama tu aku terus delete atau kalau drama tu best aku akan simpan dalam hard disk dengan harapan akan tengok balik tapi harapan memang tinggal harapan je la. sangat tak rajin. antara drama aku tengok lebih dari sekali; Boys Over Flower, Rooftop Prince dan Nice Guy.

You Might Also Like

0 comments

Bloglist

Top Commentators