Korean Drama Challenge

8:26 PM


aku jumpa Korean Drama Challenge di tumblr dan challenge ni pon dah agak lama tapi aku saja nak try buat untuk throwback balik drama korea yg aku pernah tengok. nama pun untuk suka-suka so aku akan update challenge ni bila aku suka 😁

You Might Also Like

4 comments

  1. Tak sabar nak baca challenge ni! hihihi mcm best je tp Mai dh lama tinggal drama korea ni jd bnyk lupa2..

    ReplyDelete
  2. wahh.. zaman kpop unni da btahun tgl so memang da x blh nk ingt apa2!! waoting ur challenge

    ReplyDelete

Bloglist

Top Commentators