#2 Favourite Male Lead Character

10:33 PM

Song Joong Ki

Kang Maru
(The Innocent Man / Nice Guy)

bila sebut pasal favourite male lead character, rasanya aku tak boleh lupa watak Kang Maru lakonan Song Joongki dalam The Innocent Man. drama ni sangat complicated pasal laki ni nak balas dendam kat ex-girlfriend dia. bagi aku watak Kang Maru memang sangat kesian sebab dia banyak berkorban untuk exgirlfriend dia tapi perempuan tu boleh pula kahwin dengan orang kaya. tapi part yg aku suka dalam drama ni bila Maru dah start sedar yg dia suka pada Seo Eun Gi sebab selama ni dia guna Eun Gi untuk balas dendam kat exgirlfriend dia.

You Might Also Like

4 comments

  1. Mai tak pernah tgk lg cite ni... Hahaha sebab mai suka semua lead hero, tp dots je tetibe suka jin-go sbb dia lg macho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kita tak suka sangat DOTS so no komen..hahaha

      Delete

Bloglist

Top Commentators