Cashzine | Buat Duit Dengan Membaca

17:19


Sekarang ni banyak cara untuk jana pendapatan melalui internet salah satunya melalui applikasi Cashzine. Cashzine ini ialah satu applikasi smartphone yg menyediakan pelbagai artikel menarik untuk dibaca di samping itu anda juga dapat menjana side income hanya dengan membaca dan berkongsi artikel tersebut.

Caranya mudah sahaja :
  1. Download dan install Cashzine di smartphone anda.
  2. sign up dengan mengguna email
  3. Read dan share artikel yg anda baca untuk kumpul coin.

untuk setiap coins yg dikumpul anda dapat tukarkan kepada ringgit dan masukkan terus ke dalam akaun dengan syarat coins tersebut sudah mencukupi nilai yg hendak ditukarkan itu.


oh iye kalau korang baru nak buka akaun boleh gunakan invitation code aku ini untuk dapatkan 800 coins sebagai permulaan.

senang je kan nak buat duit so marilah join Cashzine ni sekali, sambil membaca dapat juga buat duit tambahan yg penting kena ada usaha dan rajin.

You Might Also Like

5 comments

Bloglist

Top Commentators