Cerita Sedih dan Gembira

8:45 PM


dua minggu ni aku rasa down sikit dengan muka breakout balik, alkisahnya muka aku baru je baik dari breakout dan dalam proses untuk hilangkan parut jerawat tu then tetiba ada someone tegur pasal muka aku (yup, sebelum tu memang takde yg tegur pun) dan esoknya terus jerawat naik penuh kat bawah dagu dan pipi (susah bila diri jadi sensitif sangat sekarang). kau rasa? 😭

yg down tu sebab ada event sama minggu lepas tapi now dah ok pun muka ni cuma struggle nak hilangkan parut jerawat, kalau korang ada tip yg best untuk hilangkan parut jerawat please kongsi sikit..hihi

cerita yg best ialah aku menang topup daripada blogger  Shafyqah Azahar sebab join giveaway Sha aritu. so terima kasih untuk topup ye Sha 😊

You Might Also Like

3 comments

  1. Tahniah sebab menang topup.

    Tak dapat nak bagi tips pasal parut jerawat sebab saya pun masih struggle masalah yang sama.

    ReplyDelete
  2. Tahniah menang topup..
    Pasal jerawat tu, Sha pun tak ada tips nak kongsi.. huhuhu..

    ReplyDelete
  3. Jerawat dtg dan pergi. Hihi. Btw, congrats dpt topup. Rezeki jgn ditolak. Eheeehee

    ReplyDelete

Top Commentators