Novel | Rooftop

4:00 PM


Novel : Rooftop
Penulis : Farrah Izzlorna
Muka Surat : 309
Penerbit : Prolog Media
Terbitan : September 2016



pertemuan Aya dan K memang menarik dan hanya Aya saja yg boleh nampak K. watak K ni memang jenis happy je sebab dia hantu so tak payah pikir apa dan kerja dia memang mengacau Aya dan Aya pula kalau tak ada K mungkin life dia jadi bosan.

bagi aku Rooftop memang best dan unik tapi kadang aku rasa macam ada benda yg kurang ntahlah maybe banyak fokus pada Aya yg terlalu obsess dengan crush dia sebab dari awal lagi aku nak tahu sangat siapa K dan bila K hilang macam tu je memang sedih. tapi bila penulis dah mula bagi hint, agaknya dah boleh teka siapa K cuma ada teka-teki sikit kat situ tapi still interesting la.

You Might Also Like

5 comments

  1. mcm menarik jalan cerita ni :)

    ReplyDelete
  2. entry khas : http://ejulz.blogspot.com/2018/07/blogwalking-mood-tiara-sapphire.html

    ReplyDelete
  3. tunggu kot jadi adaptasi ke hihi baru rajin nak tengok =D

    ReplyDelete
  4. not my kind of novel to read hehe

    ReplyDelete
  5. Memang follow novel keluaran Prolog Media nie..

    ReplyDelete

Top Commentators