Koo Za Rot Zab

7:48 AM


Koo Za Rot Zab (Spicy Flavor of Love) sebuah drama romantik komedi yg mempunyai 15 episode dan baru habis ditayangkan pada 10 April 2017. Drama ini dilakonkan oleh Weir Sukollawat dan Min Peechaya dan sebelum ini mereka pernah digandingkan bersama dalam drama Pin Anong dan Lah Ruk Sut Kob Fah.


SIPNOSIS

Rosirin's (Min) family owns the largest Isani company for the production of fermented fish. When she returns from abroad after graduation she find out that her family business is failing and is on the verge of bankruptcy. To overcome the crisis, Ros decides to lead the company and start borrow money from her father's friend to return his generosity he asked Rosirin to marry his son Korn (Weir), unsuccessful and a playboy, our heroine Intelligent and educated and absolutely not interested in a disordered man. On the other hand she's not his taste also, Always in constant quarrel , but Korn's sister likes Ros a lot she will do everything to bring them together , After overcoming many difficulties and misunderstandings, the two fell in love.


drama ni memang kelakar, aku pun tak expect Weir ni akan berlakon watak komedi sebab drama dia yg aku tengok sebelum ni memang serius dan cool je tapi dalam drama ni tak habis dengan ayat kasanova dan perangai mata keranjang dia. oh my god! haha. Min pula memang comel dalam drama ni dan watak Rose ni bukan tipikal heroin lakorn yg jenis pasrah je tapi dia akan fight kalau orang cari pasal dengan dia. so bagi aku drama ni best bila mereka dua ni berlakon bersama.

You Might Also Like

4 comments

  1. tv mane ni? mcm best. mek lame dah tak tgk yg episode cam ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya download cite ni. mek try cari kat dramanices.com selalunya kat situ byk drama thai just xtau dorg dah sub ke belum.

      Delete

Top Commentators