On Rainy Days

12:59 AM


lama tak layan tetiba terasa nak dengar lagu ni. dulu memang minat giler dengan Beast siap pergi show dorang kat malaysia sekali. sekarang memang malas la dan tak amik tahu sangat pasal kpop tapi bila tetiba ada member mention pasal Highlight ditambah dengan hari yg hujan terasa nak layan lagu Beast..hehe


You Might Also Like

10 comments

  1. bestnya lagu nie.. relax je.. memang layan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. itulah suka dgr lagu slow cmni walaupun xpaham..hihi

      Delete
  2. belum pernah dengar lagi lagu ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. lagu ni dah lama kak ju, rasanya lagu ni keluar tahun 2011/2012 camtu la :)

      Delete
  3. sedih gak la tgk perjalanan karier diorang :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat cmne dpt management macam tu tp okla sekarang dorang dh bahgia dengan Highlight :)

      Delete
  4. luv this song too..HIGHLIGHT too..kkk

    ReplyDelete
  5. Assalammualaikum dan hi! Nisha tag awak ya untuk join satu segmen. Jemput join tauu ^_-

    http://hadiahbintangjatuh.blogspot.my/2017/05/segmen-bloglist-jun-september-2017.html

    ReplyDelete

Bloglist

Top Commentators