1 Night 2 Days Theme Song Making Project

2:46 PM



Siapa peminat 1 Night 2 Days? untuk latest episode ni, sempena ulangtahun ke-10 rancangan ini semua ahli 1N2D diberi tugasan untuk menghasilkan lagu tema dan mereka juga dibantu oleh tetamu jemputan yg terdiri daripada Akdong Musician, Muzie, Yang Seyoon, Roy Kim dan Kwak Ji Eon.


Team 4 to 1
(Joon Jooyoung, Yoon Siyoon, Muzie, Yang Seyoon, Park Narae)


Team Bolbbalgan Menopause
(Cha Taehyun, Kim Junho, Roy Kim, Kwak Jieon)



Team Various Musicians
(Kim Jongmin, Defconn, Akdong Musician)


lepas dengar semua lagu ni, tak tahu nak cakap mana satu favourite aku sebab semua best. setiap group ada konsep dan keunikan sendiri dalam lagu masing-masing. yg tak best lagu Akdong Musician pendek sangat dan macam biasa paling suka dengar suara Roy Kim.

You Might Also Like

6 comments

  1. tak pernah tengok 1 night 2 days ni. Selalu tengok running man je 😂

    ReplyDelete
    Replies
    1. 1n2d yg season 3 ni memang best, rajin tengok show ni je skrang dari runningman..hihi

      Delete
  2. Taktau pula ehehe kalau running man itu tahu la.

    ReplyDelete
  3. kadang tgk kadang tak hehehe, tapi bila tgk tu mmg tergelak gak laa hihi

    ReplyDelete

Top Commentators