Review Goblin Final Episode

11:52 PM


Sebenarnya aku nak tulis full review untuk last episode drama Goblin ni tapi tak jadi tetiba rasa malas nak menulis panjang. Yang belum tengok lagi silalah tengok sebab drama ni memang best sangat, everything pasal drama ni aku suka terutama pacik Goblin dan Grim Reaper. lastly nak pesan silalah sedia tisu siap-siap sebab drama ni dah macam drama air mata start episode 12 tu tapi kalau tak terasa nak menangis its okay la..hihi. fuhhh lega giler drama ni dah habis bolehlah tidur dengan aman lepas ni..hahaha

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators