#28 A Korean Drama Not Loved by Many But You Seem To Like

11:06 PM

Beautiful Mind

drama ini memang best tak rugi pun tengok, tentang doktor yg mempunyai Anti-Social Disorder tapi cuba hidup normal dengan menyembunyikan disorder dia. apa yg aku tak suka rating drama ni kurang bagus dan production pendekkan dari 16 episode jadi 14 episode, kalau rating tak bagus perlu ke nak cut 2 epsiode? stress juga bila sampai episode 13 macam banyak konflik yg belum selesai.

The Times We Were Not In Love

suka giler Lee Jin Wook dalam drama ni tapi kadang tu aku boleh paham kot kenapa drama ni kurang popular sebab slow, slow yg amat. geram wei dengan hero ni ntah sampai episode berapa belas baru dia nak confess, penat menunggu. hmmmm kalau dah suka hero, slow macam mana pun layan je la..hahaha

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators