#25 Your First Korean Drama

10:33 PM


first korean drama yg aku tengok Winter Sonata tapi rasanya tengok episode awal-awal je bila skip satu episode terus tak paham cite dia, time tu tengok tv mana ada siaran ulangan dan aku pun masih budak sekolah rendah tak reti nak layan drama sendu ni. Lepas tu, ganti drama Autumn in My Heart terus suka sangat sebab ada hero hensem, Song Seunghun dan Wonbin yg tak best ending dia la, tak paham kenapa hero tu pergi bunuh diri..cis!

You Might Also Like

1 comments

  1. Sha first time tgk full House.. terus fall in love dgn K-drama..

    ReplyDelete

Top Commentators