#20 Your Best Actress

4:46 PM


My best actress pula, Soo Ae dalam Queen of Ambition, heroin yg aku menyampah giler. dalam drama ni pada awalnya dia bukan jahat tapi makin lama perempuan ni jadi makin tamak sampai sanggup nak bunuh orang. aku tak tahu berapa bakul aku maki dia dalam drama ni, yg tak best bila sampai ending sebab writer buat kita rasa kesian pula dia. Apapun aku suka sangat dengan lakonan Soo Ae, bila part jahat tu memang geram habis la tapi bila part sedih rasa kesian pula.

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators