#18 The Worst Drama That You've Watched Until The End

9:50 PM


W (Two Word); drama ni bukan the worst sangat bagi aku tapi rasa macam kartun giler. episode awal-awal tu best memang tapi bila KangChul keluar dari dunia webtoon dan pergi tembak creator dia, dari situ aku dah rasa banyak scene yg tak relatable langsung dan makin serabut. Walaupun aku suka KangChul, aku lagi suka drama ni berakhir dengan sad ending sebab KangChul tu watak dalam webtoon dan memang tak wujud dalam real life.

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators