#12 Favourite Story

11:21 PM



banyak story yg aku suka tapi aku pilih Signal. plot drama ni memang sangat menarik dan best. aku suka macam mana writer relate dari satu scene ke satu scene dan elemen saspen memang superb so sapa yg suka layan cite thriller boleh la try tengok drama ni.

You Might Also Like

3 comments

  1. Mai suka kill me heal me, tp nak tgk lah crita ni nanti.... mcm bestje thriller

    ReplyDelete
  2. Yup.. Signal memang ohsem..
    Best sangat.. tak ke stop tgk..

    ReplyDelete

Top Commentators