#1 Favourite Drama

12:30 AM


favourite drama aku memang banyak kalau nak pilih satu je memang susah dan aku dah pernah post pasal ni tapi untuk menjawab challenge ni aku nak throwback drama-drama yg pernah menjadi kegemaran aku.
Autumn in My Heart 
My Love Patzzi
Full House
Stairway to the Heaven
My Girl
Princess Hours
I'm Sorry I Love You
Boys Over Flower
My Girlfriend is a Nine Tailed Fox
Sungkyukwan Scandal
Secret Garden
Moon Embracing The Sun
The Innocent Man
Rooftop Prince
Queen In-Hyun's Man
Reply 1997
Reply 1994
I Can Hear Yor Voice
My Love From the Star
King of Ambition
School 2013
Cantabile Tomorrow
Liar Game
Healer
It's Okay, That's Love
Kill Me Heal Me
Mask
Master's Sun
Warm and Cozy
Twenty Again
Sassy Go Go
Oh My Ghostess
Signal
Moon Lover: Scarlet Heart Ryeo
Shopping King Louis

itulah antara drama korea yg pernah menjadi kesukaan aku, rasa macam ada lagi tapi malas nak igat, biasalah lately ni macam short term memory sikit. so apa favourite drama korang?

You Might Also Like

8 comments

  1. byk nya :( full house tu suke jgk.. hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. full house tu dulu memang layan habis..haha

      Delete
  2. wahhh... banyaknya
    tapi kan..
    almost separuh adalah drama kesukaan Cik Nur...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha..
      malas nak pilih so kita list je mana yg ingat..hehe

      Delete
  3. baru tgk oh my ghostess tu.. tapi x berapa suka heroin diaa sebab macam lembut sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. heroin dia awal tu mmg boring tapi nanti watak dia akan jadi best.

      Delete
  4. Stairway to Heaven memang all time fav :) skrg jarang ada drama yg sad ending

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah..drama korea dulu mmg banyak sad ending.

      Delete

Top Commentators