Cinderella and Four Knights

4:39 PM


Eun Ha-won seorang yg baik hati dan mempunyai perwatakan yg ceria dan baru sahaja menamatkan sekolah tinggi. Ha-won tinggal bersama ayah berserta ibu tiri dan kakak tiri yg seusianya. Ibu tiri dan kakak tirinya memberi layanan yg buruk kepadanya. Ha-won melakukan pelbagai kerja sambilan untuk mencari duit bagi meneruskan pelajaran ke Universiti.

Pada suatu hari, Chairman Kang Enterprise telah menawarkan kepadanya untuk tinggal di Sky House bersama tiga orang cucunya beserta beberapa syarat dan misi yg perlu dilakukan oleh Ha-won. Setiap misi yg berjaya dilaksanakan akan diberikan ganjaran dan bonus seperti perbiayaan yuran universiti.

Antara misi yg perlu yg dilakukan oleh Ha-won adalah memastikan Kang cousins ini duduk semeja dan makan bersama. Perkara ini mungkin nampak senang namun bukan perkara mudah bagi sepupu ini sebab mereka seperti orang asing walaupun duduk serumah.

Park So Dam
Eun Hawon

Jung II Woo
Kang Ji Woon
(Second Cousin)

Ahn Jae Hyun
Kang Hyun Min
(First Cousin)

Lee Jung Shin
Kang Seowoon
(Maknae)

Lee Yoon Sung
(Secretary Charman Kang)

Bagi aku drama ni bukanlah the best drama tapi bolehlah nak layan sebab kelakar. suka tengok si Ha-won ni comel dan selalu je senyum walaupun banyak problem. walaupun susah nak handle geng sepupu tu tapi dia tak mudah nak give up dan selalu cari jalan macam mana nak tarik perhatian mereka. dan part yg aku selalu skip part Hyeji (Naeun Apink). sorry tapi seriusly dia bukan pelakon yg bagus.

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators