One More Happy Ending

5:32 AM


Drama series despicts the story of marriage, remarriage and divorce. Han Mimo was once idol group member but she now works as representative of a remarriage consulting business. She gives honest answer to her customers who hope to remarry. Song Soo Hyuk is a single father, good looking reporter and very good at his job. One More Happy Ending will deal with the stories of the divorced, who dream of becoming happy one more time

My Review:

drama ni macam tipikal drama korea yg lain nothing new tapi first two episode totally hillarious. penat giler mau gelak. aku pun xtahan bila tengok Han Mimo (Jang Nara) ni yakin benar BF dia nak melamar dia sekali melamar musuh ketat dia. paling xtahan bila dia dan Song Soo Hyuk (Jung Kyoung Ho) mabuk pastu decide nak kahwin. giler betul.


drama ni mula jadi interesting bila Han mimo tertiba confess feeling dia kat Dr Goo Hae Joon (Kwon Yool). sejujurnya sebagai perempuan tipulah kalau kau xjatuh cinta pandang pertama dengan doktor ni seriusly dah la hensem, sweet and charming tp itulah muka hensem xjamin masa depan..HAHA doktor ni ibarat kau boleh admirer dari jauh bila dah dekat BOSAN.


Song Soo Hyuk ni problem dia xsedar perasaan dia sendiri dan timing dia selalu xkena kadang geram juga but soo hyuk ni sangatt caring. sikap caring dia tu la yg buat mimo sedar kewujudan soo hyuk dan start confuse sama ada dia suka soohyuk atau doktor hensem tu.


selain kisah cinta mimo, drama ni pun turut mengisahkan kisah cinta sahabat baik mimo yg juga turut merupakan anggota kumpulan Angels yg sangat popular suatu ketika dulu sebelum group ni disbanded akibat pergaduhan antara Han Mimo dan Kwon Seul ah(Sandara Park).


Bagi aku drama ni sangat ringan, santai dan sangat best untuk follow drama ni. semua pelakon dalam drama ni really doing a great job for their character. walaupun main fokus pasal kisah cinta mimo tp aku sangat enjoy tengok kisah cinta angels yg lain. maybe rating drama ni kurang bagus but you will enjoy this drama.

You Might Also Like

0 comments

Top Commentators